Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”

Contact

Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor

Strada Lungă, nr 100, Brașov

Tel: +4 0737.03.25.05

Fax: +4 0372.87.36.90

Fundația Națională a Tinerilor Manageri

Dumbrava Rosie 2, Sector 2, Bucuresti, Romania

Tel: (+4) 021 3183874

Fax: (+4) 031 8145925

E-mail:

 

 

Denumire proiect:

SUCCES - SUSȚINEM CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII RESPONSABILITĂȚII SOCIALE A COMPANIILOR

 

Magazin online

Proiectul SUCCES (Sustinem Cresterea Competitivitatii Economiei Sociale) va dezvolta un magazin online ce are ca scop facilitarea cooperarii. Astfel încât organizatiile vor colabora mai mult prin intermediul unui concept comun de promovare, dezvoltare si comercializare a produselor si serviciilor proprii.

Magazinul online de promovare si vanzare a produselor sau serviciilor oferite de catre SES-uri (structuri de economie socială), va ramane dupa finalizarea proiectului ca instrument transferabil, de promovare a produselor sau serviciilor altor SES-uri.

Portalul va fi inovativ, usor de folosit si flexibil din punct de vedere structural, atat din punct de vedere al persoanelor ce vor oferi produse si servicii, dar si oricarui client ce vrea sa isi aleaga produsul sau serviciul conform nevoilor sale. De asemenea, va putea realiza venituri din comisioane si taxe percepute la vanzarea de produse si servicii prin portal, precum si din vanzari de publicitate pe site.