Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”

Contact

Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor

Strada Lungă, nr 100, Brașov

Tel: +4 0737.03.25.05

Fax: +4 0372.87.36.90

Fundația Națională a Tinerilor Manageri

Dumbrava Rosie 2, Sector 2, Bucuresti, Romania

Tel: (+4) 021 3183874

Fax: (+4) 031 8145925

E-mail:

 

 

Denumire proiect:

SUCCES - SUSȚINEM CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII RESPONSABILITĂȚII SOCIALE A COMPANIILOR

 

EDUSA, magazinul online de educatie, isi incepe activitatea

In data de 15 aprilie isi incepe activitatea structura de economie sociala (SES) SC Edusa SRL, infiintata de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri in cadrul proiectului SUCCES – Sustinem cresterea competitivitatii economiei sociale. Proiectul SUCCES este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste în oameni!” si e implementat in parteneriat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM si Asociatia pentru Promovarea Responsabilitatii Sociale a Companiilor - APRSC.

 

Edusa va realiza un magazin online de educatie al carui scop este conectarea persoanele interesate de invatare continua, non-formala, multidisciplinara cu furnizorii de formare sau organizatorii de evenimente de educatie sau dezvoltare personala, adica de a crea un spatiu de intalnire a cererii cu oferta de educatie.

 

Ca structura de economie sociala, Edusa sprijina angajarea sau reintegrarea pe piata muncii a persoanelor aflate in situatii de risc social.

 

In luna martie au avut loc interviurile in urma carora au fost selectati agentii de vanzari si SES-ului. Acestia au fost selectati din grupul persoanelor vulnerabile, fiind persoane cu familii numeroase.

 

Edusa intentioneaza sa devina si sa functioneze ca un centru de excelenta in educatie. Centrul se va putea extinde la nivelul tarii, atat in mediul urban cat si in mediul rural, prin intemeierea unor Cercuri de excelenta Edusa, care vor activa sub licenta Centrului.

  

Magazinul de educatie se transpune intr-un Produs Informatic Integrat-PII, unic pe piata romaneasca, alcatuit din portal, magazin online si soft de creare continut multimedia, disponibil in romana si engleza. Va reuni, intr-un mod integrat, si va vinde online si direct produse si programe de educatie continua formala si informala: cursuri traditionale fata in fata, cursuri e-Learning, blended-learning, cursuri multidisciplinare pentru copii si adulti, cursuri liceale si universitare, programe MBA, posturi universitare, tabere educationale, pachete de educatie pentru organizatii/companii sau alte tipuri de evenimente de educatie, cu mentori, dedicate dezvoltarii personale si profesionale.

 

Suplimentar, Edusa va oferi un soft de creare continut multimedia prietenos care va permite oricarui furnizor de formare, profesor sau trainer independent sa-si creeze, in format e-Learning, propriul continut educational asociat unui curs.

 

Magazinul va fi un broker de cursuri-educatie, dar si un broker de testari, furnizand si instrumente de evaluare a cunostintelor in diverse domenii cu focalizare pe informatica si TIC si va fi intens promovat prin metode de marketing offline si online, pentru popularizarea ofertelor, generarea de trafic pe site si transformarea vizitatorilor in cumparatori.

 

Consideram ca fiecare om, indiferent de varsta, are dorinta de cunoastere. Menirea educatiei este de a dezvolta aceasta dorinta si a o transforma in bucuria si dragostea de a invata si a sti. Edusa va ofera toate conditiile si instrumentele necesare pentru a avea o calatorie frumoasa in domeniul cunoasterii.

Viziunea Edusa se bazeaza  pe urmatoarele valori:

• libertatea de gandire şi de exprimare

• incurajarea unui spirit interogativ

• calitate si profunzime in toate cursurile oferite

• diversitate a ofertei, spectru larg de cursuri

• promovarea dezvoltarii abilitatii de a invata permanent.

 

Pe termen scurt si mediu urmarim dezvoltarea Centrului de excelenta in educatie Edusa, care se va extinde la nivel national, in mediul rural si urban, prin Cercuri de excelenta.

 

Pe termen lung Edusa doreste extinderea la nivelul Sud-Estului Europei.