Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”

Contact

Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor

Strada Lungă, nr 100, Brașov

Tel: +4 0737.03.25.05

Fax: +4 0372.87.36.90

Fundația Națională a Tinerilor Manageri

Dumbrava Rosie 2, Sector 2, Bucuresti, Romania

Tel: (+4) 021 3183874

Fax: (+4) 031 8145925

E-mail:

 

 

Denumire proiect:

SUCCES - SUSȚINEM CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII RESPONSABILITĂȚII SOCIALE A COMPANIILOR

 

Agentia de turism, TRIPDor, isi incepe activitatea

In data de 15 aprilie isi incepe activitatea agentia de turism turoperatoare SC TRIPDor Travel SRL, infiintata de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri in cadrul proiectului SUCCES – Sustinem cresterea competitivitatii economiei sociale. 

SC TRIPDor Travel SRL este o structura de economie sociala- SES, care sprijina angajarea sau reintegrarea pe piata muncii a persoanelor aflate in situatii de risc social.

Obiectivul general al agentiei de turism turoperatoare TRIPDor este de a dezvolta si oferi servicii turistice de calitate clientilor romani si straini, de a promova turismul romanesc, de a promova si vinde pachete turistice ale altor agentii, de a organiza evenimente turistice si conexe.

Agentia TRIPDor va realiza produse turistice proprii pentru turistii romani si straini: trasee turistice sau culturale, pachete la festivaluri, meciuri, concerte, workshopuri, ateliere mestesugari, turism ecumenic, turism social, de business, agroturism, vacante active etc.

Agentia TRIPDor va dezvolta pachete turistice pe toate categoriile de turism, atat pentru piata interna, cat si internationala, activitatea agentiei nefiind limitata la turismul de Pensiune. SES-ul este sprijinit la startare de partenerul proiectului SUCCES, FNTM, prin resursele pe care le pune la dispozitie: portofoliul de unitati de cazare tip pensiune cu peste 4.000 de pensiuni si afaceri conexe turismului, precum si peste 2000 de articole despre obiective, traditii si evenimente turististice, pe portalul de promovare turistica si rezervari online www.cazarelapensiune.ro.

TRIPDor doreste sa aduca valoare partenerilor, agentiilor de turism romanesti si straine, proprietarilor de unitati de cazare turistice si agroturistice si altor furnizori de servicii, si isi propune sa devina un nume important in domeniul turismului. In acest sens, agentia isi propune sa depuna un efort continuu in inovarea permanenta a produselor turistice, in calitatea serviciilor, prin seriozitate si respectul fata de parteneri si clienti. 

Proiectul SUCCES este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in oameni!” si este implementat in parteneriat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM si Asociatia pentru Promovarea Responsabilitatii Sociale a Companiilor - APRSC.