Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”

Contact

Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor

Strada Lungă, nr 100, Brașov

Tel: +4 0737.03.25.05

Fax: +4 0372.87.36.90

Fundația Națională a Tinerilor Manageri

Dumbrava Rosie 2, Sector 2, Bucuresti, Romania

Tel: (+4) 021 3183874

Fax: (+4) 031 8145925

E-mail:

 

 

Denumire proiect:

SUCCES - SUSȚINEM CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII RESPONSABILITĂȚII SOCIALE A COMPANIILOR

 

Noutăți proiect

Angajatii Edusa si TRIPDor au participat la Conferinta si Workshop-ul "Invata CUM sa Inveti"

luni, mai 18 2015

Angajatii SES-urilor infiintate de FNTM prin proiectul SUCCES - Sustinem cresterea competitivitatii economiei sociale, Magazin online de educatie - Edusa si Agentia de turism turoperatoare -TRIPDor au participat la Conferinta si Workshop-ul ‘’Invata CUM sa Inveti’’, organizata de Concord Communication, cu sprijinul Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri. Evenimentul s-a adresat parintilor, studentilor, profesorilor, persoanelor implicate in procesul de dezvoltare personalasi de invatare continua pe parcursul vietii, dar si tuturor celor interesati.

Detalii

Angajatii SES-ului TRIPDor in INFOTRIP GRECIA

luni, mai 18 2015

In perioada 5-9 mai 2015 membrii ai echipei TRIPDor au participat la Infotrip-ul organizat de Touroperatorul Mouzenidis Travel in destinatiile turistice Halkidiki (zona Kassandra si Sithonia) si Pieria, Grecia. Vizita a avut loc in contextual in care TRIPDor cauta sa ofere clientilor sai cele mai bune servicii de turism pentru vacante de neuitat.

Detalii

Angajatii SES-urilor Edusa si TRIPDor la GPeC Summit 2015

vineri, mai 15 2015

In perioada 11-13 Mai 2015, s-a desfasurat la Bucuresti, Gala Premiilor e-Commerce, cel mai important eveniment de comert electronic din Romania care s-a aflat anul acesta la cea de-a 10-a editie. Angajatii SES-urilor infiintate de FNTM prin proiectul SUCCES - Sustinem cresterea competitivitatii economiei sociale, Magazin online de educatie – Edusa si Agentia de turism turoperatoare – TRIPDor, Irina Ciobanu si Lavinia Ignat - reprezentanti vanzari Edusa, Alexandra Badicioiu - agent turism TRIPDor, au participat la eveniment. Participarea in cadrul Summit-ului a angajatilor le-a oferi ocazia dezvoltarii profesionale si acumularea de cunostinte si informatii utile in activitatea derulata.

Detalii

Managementul intreprinderilor sociale. Atelier si creare de produs (II)

vineri, mai 8 2015

Continuam și partea a doua a discuției despre atelierul de economie circulară, de data asta cu perspectiva managerului comercial. Așadar, am început să povestim cu Bogdan Cojocaru despre cum e activitatea la atelier și cum vede lucrurile în acest domeniu.

Detalii

Managerii SES-urilor din Brasov participa la EXAGE

miercuri, mai 6 2015

Managerii Structurilor de Economie Socială (SES) din Regiunea Centru (QUIB, atelier de economie circulară, WorkShopCafe și Iceberg Cloud Services, sistem de arhivare online) participă astăzi, 06 mai la sesiunea de informare EXAGE – European eXperience Accelerator for Greeen Business and Eco-Entrepreneurship.

Detalii