Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”

Contact

Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor

Strada Lungă, nr 100, Brașov

Tel: +4 0737.03.25.05

Fax: +4 0372.87.36.90

Fundația Națională a Tinerilor Manageri

Dumbrava Rosie 2, Sector 2, Bucuresti, Romania

Tel: (+4) 021 3183874

Fax: (+4) 031 8145925

E-mail:

 

 

Denumire proiect:

SUCCES - SUSȚINEM CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII RESPONSABILITĂȚII SOCIALE A COMPANIILOR

 

Noutăți proiect

Importanta managementului | sesiuni de consultanta

miercuri, aprilie 22 2015

Managementul (gestiunea) asigură desfășurarea eficientă a activităților și urmărește obținerea nivelului maxim de rezultate prin folosirea optimă a resurselor. Astfel, consultantul în management, Iana Lomoș, a realizat o serie de întâlniri cu angajații și managerii fiecărei Structuri de Economie Socială (SES). Acestea au avut loc în perioada 1-15 aprilie la sediul APRSC.

Detalii

Desfășurarea sesiunilor consiliere vocationala și instrumentele folosite

miercuri, aprilie 22 2015

SUCCES - Susținem Creșterea Competitivității Economiei Sociale a oferit o serie de sesiuni de consiliere grupului țintă (persoane cu dizabilități, membri ai familiilor monoparentale, membri ai familiilor cu peste 2 copii, femei, romi și managerii intreprinderilor sociale). Activitățile principale din cadrul sesiunilor au constat în: oferirea de informații și consiliere în domeniul ocupării, alegerii carierei, instruitii și formării complementare; detalii despre domeniul metodelor de găsire a locurilor de muncă, a punerii în valoarea a candidaților astfel încât accesul pe piața muncii este mai facil; orientare către programe de formare autorizate și servicii de medierea muncii în funcție de fiecare caz în parte.

Detalii

SUCCES la JCI Project Meeting

miercuri, aprilie 15 2015

În 14 aprilie, Ionuț Țața - președintele APRSC alături de Dragoș David - președintele Agenției Metropolitane din Brașov și alți reprezentanți ai comunității au fost invitați la întâlnire pentru a discuta oportunitățile pe care fiecare le poate oferi orașului pentru a genera schimbări ce pot genera un impact pozitiv. Discuțiile au avut loc la Hub One Zero cafe, într-un cadru non-formal, fără o agendă prestabilită în detaliu, ci bazată mai mult pe interacțiunea cu participanții.

Detalii

Deschidem Atelierul de Economie Circulară!

marţi, aprilie 14 2015

Începând cu 15 aprilie își începe activitatea QUIB, primului atelier din România care își propune să promoveze principiile economiei circulare și al design-ului cradle-to-cradle. Atelierul va avea un centru de design și dezvoltare de produse, precum și un spațiu de producție dotat cu unelte și echipamente speciale. Acestea vor fi folosite pentru a crea produse prin valorificarea de materiale reutilizate, iar în procesul de producție vor fi implicate persoane din grupurile defavorizate.

Detalii