Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”

Contact

Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor

Strada Lungă, nr 100, Brașov

Tel: +4 0737.03.25.05

Fax: +4 0372.87.36.90

Fundația Națională a Tinerilor Manageri

Dumbrava Rosie 2, Sector 2, Bucuresti, Romania

Tel: (+4) 021 3183874

Fax: (+4) 031 8145925

E-mail:

 

 

Denumire proiect:

SUCCES - SUSȚINEM CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII RESPONSABILITĂȚII SOCIALE A COMPANIILOR

 

TOOLkit – instrument managerial in domeniul economiei sociale

FNTM a elaborarat si tiparit un TOOLkit, instrument managerial in domeniul economiei sociale, pentru proiectul ”PROgrame integrate pentru Cresterea sanselor de Ocupare din Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud Muntenia” - PROCOR.

 

In luna decembrie 2015, FNTM a realizat un schimb de bune practici in economie sociala, pentru partenerii proiectului PROCOR: Asociatia Grupul pentru Dezbatere si Consens Social - GDCS  si SC Health, Safety and Security Consulting Srl si partenerii invitati: Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca - AJOFM Ilfov si Asociatia pentru Promovarea Responsabilitatii Sociale a Companiilor - APRSC  Brasov.

 

Prin schimbul de bune practici, FNTM a organizat 3 workshop-uri tematice si 2 vizite de lucru la structurile de economie sociala QUIB si HOF Cafe initiate de APRSC in judetul Brasov.

 

Povestile de succes prezentate si vizitate in schimbul de bune practici au fost prelucrate si inglobate intr-un TOOLkit, instrument managerial in domeniul economiei sociale, publicat in 250 de exemplare.

 

Pentru consultarea TOOLkit-ului, faceti click pe imaginea de mai jos. 

 

Proiectul PROCOR a fost implementat pana la finalul anului 2015, de catre Asociaţia Grupul pentru Dezbatere şi Consens Social - GDCS  impreuna cu partenerul de proiect SC Health, Safety and Security Consulting Srl. Proiectul a fost cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in Oameni!”