Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”

Contact

Asociația pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Companiilor

Strada Lungă, nr 100, Brașov

Tel: +4 0737.03.25.05

Fax: +4 0372.87.36.90

Fundația Națională a Tinerilor Manageri

Dumbrava Rosie 2, Sector 2, Bucuresti, Romania

Tel: (+4) 021 3183874

Fax: (+4) 031 8145925

E-mail:

 

 

Denumire proiect:

SUCCES - SUSȚINEM CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII RESPONSABILITĂȚII SOCIALE A COMPANIILOR

 

TRIPDor prezentat la primul World Cafe de antreprenoriat social

Agentia turoperatoare TRIPDor a fost prezentata de Laura Popa, managerul proiectului SUCCES, la primul World Cafe de antreprenoriatului social dedicat studentilor. TRIPDor este o structura de economie sociala realizata de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) in cadrul proiectului SUCCES. Evenimentul a avut loc in 17 noiembrie, la Bucuresti, si s-a axat pe stimularea gandirii tinerilor, in jurul conceptului de antreprenoriat social.

Laura Popa a vorbit despre lideri si bune practici in antreprenoriat social, prezentand si alte initiative ale Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri.  
 

 

TRIPDor promoveaza turismul autentic, prin oferte alese cu grija, astfel incat fiecare destinatie sa devina un loc de care calatorului sa ii fie dor. Sa devina o poveste de viata. Fie ca este vorba despre farmecul unor locuri necunoscute, adrenalina unei aventuri sau gustul unor clipe autentice.

 

TRIPDor a fost lansata din aprilie 2015, de SC TRIPDor Travel SRL, structura de economie sociala, infiintata de FNTM si asociati, prin proiectul SUCCES, cofinantat din Fondul Social European, prin POSDRU.